Зеленський призначив очільником Служби зовнішньої розвідки Бухарєва, нагородженого медалюю ФСБ/Реакція соцмереж

Президент України Володимир Зеленський призначив очільником Служби зовнішньої розвідки Владислава Бухарєва. 

Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Адміністрації президента Руслан Рябошапка.

Бухарєв Владислав Вікторович — народився на Сумщині. У1992 році закінчив Київське вище військове інженерне училище зв’язку за кваліфікацією — інженер-зв’язківець. У 1994 році закінчив Інститут підготовки кадрів Служби безпеки України. У 2018 році захистив ступінь кандидата юридичних наук в Сумському державному університеті.

З 1992 по 2007 працював в СБУ на оперативних посадах. З 2007 по 2010 – очолював податкову міліцію.

З жовтня 2014 року народний депутат Верховної Ради України. Обраний по одномандатному 162 виборчому округу. На час виборів — безпартійний. Член фракції “Батьківщина”. Генерал-лейтенант. Нагороджений орденами “За заслуги” II та III ступенів, відомчими відзнаками та медаллю ФСБ РФ “За боевое содружество”.

На це призначення вже є перші реакції від українських політиків, політологів та експертів.

Мирослав Гай написав: “Читаю. Президент Зеленський призначив Головою зовнішньої розвідки Владислава Бухарєва. Відкриваю Вікіпедію, дивлюсь хто такий. Так, цікаво…. Нагороджений медаллю ФСБ «За боевое содружество»! Закриваю Вікіпедію, комп’ютер і обличчя.”

Андрій Смолій: “Новий голова Зовнішньої розвідки України, призначений сьогодні Володимиром Зеленським.  Владислав Бухарєв, член «Батьківщини», народний депутат від фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко, нагороджений орденом ФСБ РФ «За боєвоє содружество». Зрозуміло за яке «садружества». Тепер Україна точно «в безпеці». Тепер боротьба з агресором вийде на новий рівень.  Дякуємо Вам, пане Володимире, за турботу про країну! Якщо серйозно, то відтепер в небезпеці кожен з вас, з нас. Всі хто бореться з агресором.”

Віталій Шабунін: “Новопризначений голова зовнішньої розвідки Бухарєв будучи народним депутатамом НЕ ГОЛОСУВАВ:
– за дозвіл на арешт депутата Олександра Онищенка, який разом із поплічниками продавав газ держпідприємства “Укргазвидобування” через “псевдобіржі”, що завдало державі збитків на суму понад 1,6 мільярда гривень.
– за зняття імунітуту з наредепа від групи “Воля народу” Станіслава Березкіна холдинг якого заволодів 20 млн доларів.
– за зняття імунітуту з нардепа Олександра Вілкула, який (окрім усього іншого) знищив частину землі сільськогосподарського призначення та наніс державі шкоди на понад 5 млн грн.
– за зняття імунітуту з депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Дунаєва, якого підозрюють у декларуванні недостовірної інформації.
– за дозвіл арештувати депутата Максима Полякова – фігуранта “бурштинової справи”, якого Національне антикорупційне бюро звинувачувало в хабарництві.
– за дозвіл арештувати депутата Борислава Розенблата – фігуранта “бурштинової справи”, якого Національне антикорупційне бюро звинувачувало в отриманні 285 тисяч доларів хабара.
– за згоду на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Андрія Лозового, якого Генпрокуратура звинувачувала в несплаті 1,7 мільйонів гривень податків.
– за зняття імунітету депутата Євгена Дейдея, якого Генпрокуратура звинувачувала в незаконному збагаченні. Дейдей записав на дружину майно, що учетверо перевищує доходи.”.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top