Все, що потрібно знати про лазерну епіляцію

Численні спроби позбутися небажаного надокучливого волосся на різних ділянках тіла часто закінчуються рішенням про лазерну епіляцію. Не дивно, адже прогресивні дівчата, які вже спробували шугаринг, електроепілятор, воскові смужки та бритву і перейшли на лазерні методи видалення волосся, першими радять близьким та подругам йти в клініку на процедури. Саме тому нові ідеї та десятки спроб в домашніх умовах боротися з волоссям краще залишити нереалізованими. 

Як працює лазер?

На сьогодні лазерна епіляція — це єдиний ефективний шлях до гладкої шкіри без жодного неприємного волоска. Принцип дії лазерної енергії полягає у спрямованому точковому руйнуванні волосяної цибулини. Метод повністю безпечний і не шкідливий, оскільки лазер діє лише на корінь волосся та меланін, не впливаючи на організм і навколишні тканини. 

У всьому процесі найважливішим є ваше рішення про курс процедур, після якого рівень комфорту та впевненості у собі сягає неймовірних відчуттів. У клініці LaserOne процедура лазерної епіляції має велику популярність серед пацієнток, щирі відгуки яких можна прочитати на сайті https://laserone.com.ua/uk/laser_hair_removal/. На первинній консультації також можливо ознайомитися з видами лазерної епіляції, які проводять в клініці, та вибрати відповідну.

Види лазерної епіляції

Для проведення лазерного видалення волосся може використовуватися два типи лазерів:

  • Олександритовий, що застосовується для видалення темного волосся на світлій шкірі. Його унікальна довжина хвилі та принцип дії забезпечують високу ефективність та безпечність процедур.
  • Неодимовий, що підходить під будь-який тип шкіри й волосся. Його принцип дії полягає у переважному впливі на кровʼяний пігмент, що живить волосяну цибулину. Після припинення живлення, остаточне руйнування фолікула та випадіння волосся триває 7–10 днів.

Відповідно до переліку показань до процедури, анатомічних особливостей та побажань, спеціалісти обирають тип лазера та інтенсивність його впливу в індивідуальному порядку під кожного пацієнта.

Безпечні переваги та безумовні плюси процедури 

У пошуках процедури, що має довготривалу перспективу позбавити вас небажаного волосся на ділянках тіла та обличчя — лазерна епіляція є найкращою. Вона перевершує всі звичні методи, оскільки має вагомі переваги:

  • безболісність та безпечність процедури;
  • відсутність подразнень та почервонінь на шкірі;
  • ефективний шлях усунення врослих волосків;
  • можливість проведення епіляції на великих ділянках шкіри одразу;
  • короткотривалість проведення процедури забезпечує довготривалий ефект.

Після повного курсу лазерної епіляції небажане волосся зникає повністю, а для збереження стійкого результату краще проводити підтримуючий сеанс процедури раз на рік.

Share this post

scroll to top