На Дрогобиччині, на благодійному аукціоні, зібрали більше 4 млн грн на бойові пташки

На благодійному аукціоні в межах Благодійний проєкт “Пташки Перемоги”, організований Дрогобицькою РВА спільно із бізнесом району та командою Благодійного проєкту «Пташки перемоги», вдалося зібрати 4 млн 165 тисяч гривень на бойові пташки. Про це повідомив голова ДРВА Степан Кулиняк

Протягом благодійного вечора на аукціон було виставлено найрізноманітніші, унікальні лоти: тризуб ручної роботи із металу «Азовсталі», колекція монет, випущених на початку повномасштабного вторгнення, бойові прапори із підписами визначних військових, картини українських художників, ексклюзивні ікони, поштові марки, дерев’яні інсталяції, колекція шевронів, легендарна вінілова платівка українського гурту «Піккардійська Терція» та інші.

Крім того, під час вечора можна було почути багато хорошої і якісної української музики. Усі присутні насолоджувались чудовим виступом улюбленого гурту «Піккардійська Терція», а також виступами викладачів та студентів музичного коледжу ім. В. Барвінського.

За усі зібрані кошти, а це майже 400 fpv-дронів зможуть суттєво підсилити ССО ЗСУ нашого друга і воїна“Енейка”, 77-ма окрему аеромобільну бригаду ЗСУ та 24-ту окрему механізовану бригаду імені короля Данила, а також інші військові формування.
Наш Telegram-канал: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top