Волонтер Михайло Кіт: ”допомагайте ЗСУ, допомагайте ТРО” (ВІДЕО)

#Волонтери_дрогобиччини

Військові кажуть, що окремим родом військ в Українській армії є волонтери. Як і в 2014 році, так і зараз, волонтери взяли на себе значну частину роботи щодо забезпечення підрозділів нашого війська. Сьогодні волонтерство є надзвичайно актуальним і це унікальне явище та унікальна робота, яку самовіддано та безкорисно виконують перші помічники військового, вже дають щедрі плоди.

Михайло Кіт – один із волонтерів, який активно допомагає Збройним Силам України. За три місяці війни за його плечима незліченна кількість організованих поїздок в зону проведення бойових дій, тонни перевезеного вантажу на позиції наших військ.

У мирний час Михайло займається підприємницькою діяльністю. Він – засновник успішного будівельного бізнесу. Проте війна визначила справжні пріоритети і сьогодні для Михайла основним завданням  є допомога збройним силам. 

Михайло Кіт активно допомагає 67 батальйону ТРО, який сформований з вихідців із Дрогобиччини. І поки ви дивитесь це відео, він разом з іншими волонтерами, працює над тим, аби забезпечити Дрогобицький підрозділ ТРО усім необхідним.

***

Якщо у вас є можливість підтримати 67 батальйон ТРО 103 бригади, ось актуальні реквізити для збору коштів:

5168 7427 2965 9569 (ПриватБанк). Отримувач: Слесь Олег Володимирович

4441 1144 5846 2635 (МоноБанк). Отримувач: Бараняк Володимир Васильович

4790 7299 4466 0232 (ОщадБанк). Отримувач: Бараняк Володимир Васильович

PayPal – [email protected]

Збір коштів через ФБ “Цех Доброти”

Посилання на сторінку збору коштів на сайті БФ “Цех Доброти”:

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top