Війна на Донбасі: через обстріли бойовиків один український військовий загинув, ще один ㅡ поранений

Через обстріли бойовиків у зоні бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець загинув, та ще один дістав поранення.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ», у смузі відповідальності якого бойовики обстрілювали українські позиції.

Пораненого військовослужбовця терміново евакуювали та доправили до медзакладу. Наразі стан його здоров’я оцінюють як середнього ступеня важкості.

На дії бойовиків українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про дії бойовиків повідомили представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Станом на 17:00 30 серпня штаб операції Об’єднаних сил повідомляв про 3 порушення режиму припинення вогню за добу з боку бойовиків. Вони відкривали вогонь біля Новозванівки ㅡ зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, населеного пункту Шуми ㅡ зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, а поблизу Троїцького ㅡ з великокаліберних кулеметів.

Ввечері штаб ООС про бойові втрати серед українських військовослужбовців не повідомляв.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top