Загинув захисник України, мешканець села Монастир-Лішнянський – Петро Маслюк

Під час захисту України від ворога загинув мешканець Дрогобицької громади Петро Маслюк. Чоловік стояв на захисті країни та перебував на передових позиціях фронту від початку повномасштабної війни.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Петро Маслюк народився 15 травня 1974 року. Проживав разом з матір’ю у селі Монастир-Лішнянський Дрогобицької громади. У 1992 році здобув кваліфікацію електрозварювальника у Підбузькому СПТУ.

До лав Збройних Сил України Петро долучився ще на початку повномасштабного вторгнення. З квітня 2022 року стояв на захисті України від ворога.

Старший солдат Петро Маслюк був стрільцем-помічником гранатометника 1 взводу 4 роти 2 механізованого батальйону.

Петро був досвідченим воїном. За два з половиною роки перебування на фронті він виснажився, однак ніколи не скаржився та завжди казав, що мусить повертатися до хлопців та замінювати їх на позиціях. Рідні вірили, що протримавшись так довго на фронті він зуміє вижити та повернутись додому. На жаль, так не сталось.

Захисник загинув під час виконання бойового завдання на околицях н.п. Новоданилівка, Запорізької області, 22 жовтня 2024 року, захищаючи рідну країну до останнього подиху.

З рідних у полеглого Героя залишились мама та сестра. В скорботі вся родина, друзі та ціла парафія.

Share this post

scroll to top