Концерт KOZAK SYSTEM в Бориславі відвідали ЛЮДИ-ТИТАНИ

Бійців ЗСУ, які проходять реабілітацію у Трускавці, на концерт привезли Волонтерики Коло Доброти

У Бориславі, в міському Палаці культури, з благодійним концертом виступив український відомий рок-гурт KOZAK SYSTEM.

У 2014 році гурт не сходив зі сцени Євромайдану та брав безпосередню участь у подіях революції, закликаючи українців не бути байдужими до майбутнього своєї країни.

Атмосферу в залі, не передасть жоден текст і фото. Десяток проникливих патріотичних пісень, а між ними промови, які проймали до глибини душі. Заклики до єдності, любові до України та українського, поваги один до одного точно закарбувалися в кожного, хто був присутній на концерті.

“Армія здатна перемогти битву, війну здатен перемогти народ”, – закликав зі сцени соліст Іван Леньо.

Протягом заходу кожен мав змогу поповнити скарбницю своїм внеском на дрони для наших Захисників. А наприкінці заходу учасники гурту провели аукціон з продажу своїх фотокартин.

Також на концерті були присутні українські Захисники, чимало з яких – на милицях. І як співає KOZAK SYSTEM, Люди-титани… Люди, які пожертвували своїм здоров’ям, щоб зупинити ворожу навалу, щоб захистити свою землю та кожного з нас!

Дякуємо KOZAK SYSTEM за неймовірну атмосферу, за те, що піднімаєте бойовий дух Захисників. Усі ваші благодійні концерти мають тільки одну мету, а саме збір коштів на потреби ЗСУ. Таким чином уся країна своїми внесками наближає нашу перемогу.

Наш Telegram-канал: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top