На Донеччині загинув Петро Іонов з Борислава

Про смерть воїна повідомили у Бориславській міській раді.

“Він народився у Бориславі 20 липня 1991 року. Виховувався в дитячому будинку “Оріана”. Туди його, трирічного хлопчика, за ручку привела старша сестра разом з іншими братами та сестрами. Їх добре пам’ятають вихователі, адже вони прийшли туди поміж перших незадовго після відкриття дитбудинку у нашому місті. Вони були дружніми, завжди пильнували маленького Петра, адже він був наймолодшим серед них. Навчався у закладі загальної середньої освіти №3, згодом — у професійному ліцеї. У Петра була важка доля, адже намагався вижити так, як вмів, без батьківської підтримки й маминої ласки, без любові найрідніших у житті людей”, – йдеться у повідомленні.

Службу Петро Іонов проходив у 54-й окремій механізованій бригаді імені гетьмана Івана Мазепи. Був стрільцем-снайпером мотопіхотного відділення.

Зустріч домовини з тілом загиблого Захисника відбудеться завтра, 17 серпня, на Перехресті Героїв о 12:00. Траурна колона рухатиметься у Борислав, до Богослужбової каплиці на вул. Коваліва.

Просимо всіх небайдужих вийти на вулиці та з честю зустріти Героя, який віддав своє життя за захист нашої землі. Разом помолімося за упокій його душі.

Інформацію про парастас та похорон повідомимо згодом.

Share this post

scroll to top