Де продаються жалюзі на вікна в широкому асортименті?

Жалюзі – сучасні системи, які наразі широко використовуються для захисту від сонця. Це практичне рішення, що ідеально підходить для регулювання світлового потоку та створення в приміщенні затишної обстановки. Сонцезахисні системи пропонують різні виробники, тому покупців цікавить, яка компанія виготовляє якісну продукцію та надає довгострокову гарантію.

Nikoss – український виробник жалюзі

Надійні та довговічні жалюзі на вікна продаються на сайті компанії Nikoss. Це виробник, що має бездоганну репутацію та виготовляє жалюзі з європейських матеріалів. У продажу представлені сонцезахисні системи різних типів, що відрізняються між собою деякими конструктивними особливостями, зовнішнім виглядом та функціоналом. На сайті завжди можна обрати жалюзі, що підходять для приватного будинку, офісного приміщення, квартири чи будь-якого іншого об’єкту. Компанія надає комплексні послуги, тому клієнти викликають замірника додому та замовляють монтаж жалюзі. Всі види робіт виконуються якісно, в обумовлені терміни та з усією відповідальністю.

Види жалюзі на пластикові вікна

Для забезпечення конфіденційності розробляються різні типи жалюзі. Розглянемо поширені варіанти.

Горизонтальні жалюзі – конструкції, що складаються з ламелей та з механізму керування. За їхньою допомогою легко змінюється рівень освітлення в кімнаті. Ламелі виготовляються з алюмінію та з пресованої деревини. На вибір представлені класичні моделі та системи Venus, що адаптовані під металопластикові вікна.

Вертикальні жалюзі – вироби, що виготовляються з міцних та зносостійких матеріалів. Їхні основні переваги полягають в довговічності, в простоті догляду та в стійкості до негативних зовнішніх факторів. Вертикальні жалюзі підходять для різних приміщень та забезпечують захист від сонячних променів.

Жалюзі плісе – оригінальний варіант для захисту від сторонніх поглядів та для декорування вікон.

Для них характерні деякі особливості:використання гофрованої тканини, що складається з численних складок;універсальність – жалюзі опускаються вгору чи вниз або навіть переміщуються до центру. Таким чином регулюється кількість світла, що надходить в приміщення;функціональність, завдяки якій жалюзі плісе мають широку сферу застосування.

Декілька корисних порад щодо вибору жалюзі

В статті ми розповіли, які види жалюзі існують та в чому полягають їх особливості. Тепер дамо кілька рекомендацій щодо вибору сонцезахисних систем. Обираючи жалюзі, звертайте увагу на колір. Зробіть так, щоб в приміщенні панувала гармонія та елементи інтер’єру поєднувались між собою. Якщо в кімнаті переважають теплі тони, тоді обирайте жалюзі бежевого, помаранчевого чи коричневого кольору. Якщо приміщення оформлене в холодних тонах, тоді найкраще підійдуть жалюзі синього, фіолетового, блакитного кольору.

Ніколи не поспішайте та все ретельно зважте. Обирайте жалюзі, що підходять за розміром, за типом конструкції, за способом керування. Якщо виникають питання, звертайтесь до представника компанії, що виготовляє сонцезахисні системи.

Share this post

scroll to top