У Винниках та прилеглих селах тепер своя пожежна команда

Сьогодні у селі Винники Бориславської громади відкрили підрозділ місцевої пожежної охорони. Це населений пункт, який знаходиться на відстані близько 20 кілометрів від головного підрозділу ДСНС, а навколо тут також розташовані села Мокряни, Уріж та Підмонастирьок. Відтепер всі ці населені пункти матимуть свою місцеву пожежну команду і на випадок пожежі чи іншої надзвичайної ситуації підрозділ оперативно реагуватиме на подію, – повідомляє начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк, який взяв участь у відкритті.

Для якісного виконання службових обов’язків команда пожежників отримала й спецавтомобіль від благодійної організації з Норвегії, а розташувався підрозділ пожежної команди на території, яку надав місцевий підприємець Василь Валько. Також пан Василь доклався і до фінансової частини у облаштуванні приміщення.«Дякую ГУ ДСНС України у Львівській області, Дрогобицькому РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, Бориславській міській раді за приклад якісної співпраці та організацію роботи місцевої пожежної охорони, яка дозволить оперативно реагувати на пожежі та надзвичайні події різного характеру. Окремі слова подяки норвезьким благодійникам та пану Василю. Це яскравий приклад синергії партнерства влади і бізнесу

У виграші від такого безпекового проєкту лише наші мешканці. Тепер вони зможуть розраховувати на допомогу професійних рятувальників, яка нехай краще ніколи не стає їм в нагоді», – зазначив Степан Кулиняк.Місцевій команді пожежно-рятувального підрозділу бажаємо міцного здоровʼя, сімейного благополуччя, мирного неба, нехай Бог береже вас і ваші сімʼї і, звичайно, якнайменше екстрених випадків у роботі.

Share this post

scroll to top