Ідеальний гаманець: п’ять правил його вибору

Попри те, що готівковий розрахунок стає все менш популярним, адже у кожному магазині, кав’ярні та навіть в лікувальних установах можна оплатити банківською картою, гаманці не втрачають своєї популярності. А все тому, що в них можна носити не лише гроші, а й картки, візитки та багато інших важливих дрібниць. Щоб отримати саме той ідеальний гаманець, варто врахувати кілька правил його вибору. 

Правило № 1: модель

Саме модель визначає, що можна носити в такому аксесуарі. Купити гуртом шкіряні гаманці, наприклад, онлайн в https://virginia-conti.com.ua/koshelki.html, можна в різних варіантах:

  • клатч – це варіант жіночого гаманця, що є доволі містким. В ньому можна носити і готівку, і картки, і навіть ключі. А деякі дівчата ставлять туди й телефон, коли йдуть за покупками у магазин біля дому;
  • портмоне – таку модель можуть носити і жінки, й чоловіки. Вона компактна, але місця для зберігання всього необхідного достатньо;
  • сумочка або барсетка – такий гаманець максимально місткий. Фактично це вже навіть аксесуар, який не потребує додатково носити сумку, тому багато чоловіків її обирають;
  • гаманець-затискач – варіант виключно для зберігання готівки. 

Правило № 2: розмір

Від того, якого розміру буде гаманець, теж залежить зручність його використання. Особливо важливо підібрати аксесуар під сумочку. Якщо це великий шоппер, то можна брати і клатч, а от для невеликих крос-боді краще підійде портмоне. Одні і ті ж моделі можуть відрізнятися параметрами, тому підібрати саме потрібний варіант доволі легко. 

Правило № 3: колір

Тут вже варто орієнтуватися на свої вподобання, адже гаманець – це не сумка, яку потрібно підбирати під гардероб, щоб створювати гармонійний образ. Проте необхідно зважати, що він використовується щодня, тому краще обирати немаркі кольори: як темні, так і насичено яскраві. А от світлі – білий, беж, персиковий можуть забруднитися дещо швидше і втратити свій гарний вигляд. 

Правило № 4: Матеріали

Щоб гаманець мав гарний та елегантний вигляд, варто вибирати якісні матеріали. Оптимальною буде натуральна шкіра, адже вона:

  • практична у носінні та буде служити довго;
  • виглядає дорого та елегантно;
  • підкреслює вишуканий смак власника чи власниці гаманця. 

Правило № 5: фурнітура

Блискавка, кнопки чи інші варіанти фурнітури, що є в гаманці, мають бути надійними та зручними в користуванні. Від фурнітури залежить, чи захочеться зайвий раз відкривати аксесуар, чи гроші будуть зберігатися по кишенях штанів, пальта та в сумці.

Share this post

scroll to top