Що купувати в Чорну п’ятницю

Наприкінці листопада в багатьох країнах світу починається період шаленого розпродажу — Чорна п’ятниця. Знижки на деякі товари сягають 60%. Це чудовий шанс придбати дорогу побутову техніку, гаджети та безліч інших необхідних речей. Великий попит мають також спортивні аксесуари, косметика, брендовий сезонний одяг та товари для дітей. Розглянемо докладніше популярні категорії, які варто придбати в Чорну п’ятницю.

Актуальні товари для зими

Різке похолодання та можливі перебої з електропостачанням — важливий аргумент купити спеціальні пристрої, які допоможуть залишатися на зв’язку, зі світлом і в теплі. Найбільшу популярність мають:

  • акумулятори;
  • повербанки;
  • генератори;
  • стабілізатори;
  • джерела безперебійного живлення;
  • водонагрівачі.

Вищевказані пристрої гарантовано врятують від блекаута. Оскільки дата Чорної п’ятниці припадає на кінець листопада, вигідні акційні пропозиції дозволять запастися життєво необхідними речами та зекономити.

Час змінити смартфон

Якщо давно хотіли телефон преміумкласу, але ціна кусалася, маєте чудову нагоду отримати топовий флагман, не переплачуючи. Чорна п’ятниця 2023 пропонує на вибір смартфони відомих брендів із різних цінових категорій із неймовірними знижками. Тому варто скористатися моментом і купити омріяний девайс.

Сучасна побутова техніка для комфорту й затишку

Під час сезону знижок зверніть увагу на дорогу габаритну техніку для дому. Цей сегмент має великий попит у період чорноп’ятничного розпродажу, оскільки наприкінці року більшість магазинів прагнуть звільнити склади, щоб завезти нову партію товарів. Тож ціни на телевізори, холодильники чи пральні машини будуть суттєво нижчими. 

Період грандіозних знижок: чим порадувати дитину

Під час Чорної п’ятниці можна заздалегідь купити подарунки для малечі на день Святого Миколая, Новий рік і Різдво. Зверніть увагу на вироби, які порадують маленьких непосид:

  • конструктори;
  • велосипед;
  • інтерактивні іграшки;
  • машинки на радіокеруванні;
  • самокат.

Вибирайте якісні товари, які сприятимуть розвитку та подарують радість дітям. 

Брендовий одяг, взуття, аксесуари — без проблем 

Значна частка продажів припадає на цю категорію. Найбільш привабливий для покупців сезонний одяг і взуття з попередніх колекцій, які на Чорну п’ятницю продають зі знижкою 25–40%. Тому це чудова можливість придбати якісні брендові речі за помірною ціною.

Корисні гаджети для любителів електроніки

Сучасні гаджети допомагають зберігати зв’язок із друзями та рідними, полегшують навчання та роботу, забезпечують доступ до розважального контенту. Якщо давно планували купити портативну колонку, фітнес-браслет, бездротові навушники чи смартгодинник — не баріться, а в період чорноп’ятничного розпродажу вибирайте модель із потрібними функціями, щоб зробити своє життя цікавішим і комфортнішим.

Share this post

scroll to top