У Дрогобичі з’явиться перший житловий комплекс шведського стандарту

Стартували будівельні роботи житлового комплексу!

Вже через рік дрогобичани зможуть оцінити переваги нового житлового комплексу європейського рівня «Шведський квартал», старт будівництва якого припав на початок серпня цього літа.

Новий житловий комплекс обіцяє стати новим еталоном у сфері будівництва, відрізняючись від попередників якістю та концептуальним підходом.

“Family Development прагне забезпечити мешканців максимальним комфортом. Для нас надзвичайно важливо до найменших деталей наповнити житловий комплекс атрибутами, що гарантують європейську якість життя.

Водопостачання з фільтрацією, високоякісні комунікації та закрита територія з вільним простором – це лише кілька компонентів нашого підходу.

Ми надаємо перевагу зручності, впроваджуючи інноваційні методи, такі як автоматичні лічильники та система очищення ніг у загальних коридорах”– відзначили ідеологи-засновники цього проєкту-Ольга Данчук та Сергій Іванов-Костецький.

Family Development співпрацює з досвідченими фахівцями, щоб відповідати найвищим стандартам якості. Кожен етап будівництва житлового комплексу підлягатиме обов’язковому контролю, а всі правові питання, пов’язані зі статусом будівництва, чітко відповідатимуть законодавству.

Підкреслимо, що під час будівництва цього комплексу використовуватимуться лише сертифіковані будівельні матеріали та комплектуючі. Забудовник  дотримуватиметься усіх необхідних вимог та правил. 

Комплекс пропонує велику відстань між квартирами, нелінійний генплан та паркомісця для кожної квартири. Family Development дбає про якість та корисність експлуатації кожного квадратного метра, використовуючи передові технології та сучасні системи. Усі дизайнерські рішення по проєкту, включаючи інтер’єр під’їздів та гармонійний стиль зовнішнього оформлення будинків, буде виконано за зразком  шведської архітектури.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top