“Проводиться службова перевірка”: в Нацгвардії прокоментували відео затримання громадян у Дрогобичі

Дрогобицьким сегментом Фейсбуку поширюється відео затримання у Дрогобичі військовослужбовцями Національної гвардії двох громадян. Під час затримання один із нацгвардійців застосував силу щодо затриманого.

На опублікованому відео видно, як військовослужбовець ударив ногою затриманого (в район сідниць), коли той заходив у нацгвардійський автобус.

У Національній Гвардії прокоментували це відео:

“Щодо відео, яке було опубліковане у соціальних мережах, про можливі протиправні дії військовослужбовців НГУ у місті Дрогобичі, проводиться службова перевірка. Вона була ініційована керівництвом військової частини. За результатами перевірки та після встановлення всіх обставин події, винних осіб буде притягнуто до відповідальності. 

Про це повідомила речниця військова частина 3002 ст. лейтенант Аліна Новікова.

Варто зазначити, що з власних джерел редакції стало відомо, що затримані поводили себе агресивно стосовно військовослужбовців та порушували громадський спокій.

Нагадаємо, що Національна гвардія несе службу з охорони громадського порядку у Дрогобичі спільно з працівниками поліції та у складі самостійних піших патрулів. Окрім Дрогобича Нацгвардія несе службу у Стебнику, Бориславі та Трускавці.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top