Більшу частину України накриють дощі

У п’ятницю, 2 квітня, на більшості території України вдень і вночі очікуються опади. Дощовими та прохолодними будуть і перші вихідні квітня.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Погода з потепління, яке було сьогодні, 1 квітня зміниться похолоданням 2-го числа і у вихідні температура повітря опуститься на 3-5 градусів. Також очікуються опади.

На Дрогобиччині температура повітря вночі опуститься до 1 градуса тепла. Вдень очікується від 7 до 10 тепла. Дощитиме майже увесь наступний тиждень. Найсильніше повітря прогріється у вівторок – до плюс 13 тепла.

Загалом середня місячна температура квітня передбачається на рівні 8-11° тепла, в горах 5-6° тепла, що близько до середніх багаторічних значень, повідомляє Укргідрометцентр.

Кількість опадів також буде у межах середніх багаторічних значень, зауважують синоптики. Так, їхня місячна кількість очікується на рівні 30-57 мм, в Карпатах 62-88 мм.

За прогнозами сайтів погоди, перша половина квітня буде теплою, але потім погода буде досить мінливою – похолодання будуть чергуватися з потепліннями, а у період похолодань вночі слід очікувати навіть заморозків.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top