Туристично — інформаційний центр та ресторан “Сіль” запрошують на свято дрогобицької ковбаси “Заковбасимо Дрогобич”.
“Дрогобицька ковбаса та дрогобицька сіль — впізнавані у всьому світі. Гастрономічні відвідини міста завжди є частиною будь-якої подорожі і без дрогобицької ковбаси тут складно. Саме тому ми хочемо зробити таке свято. Це частина роботи над розвитком Дрогобича у туристичній галузі”, – каже Ігор Чава, керівник Туристично – інформаційного центру Дрогобича.
Ідея такого свята належить Олегу Білому, автору туристичного логотипа Дрогобича.
“Назва Дрогобицької ковбаси вже давно прижилась, як назва її виду. Незалежно від виробника вона стала повсякденною назвою. Коли запитуєш в людей, що це за ковбаса, далеко не всі розуміють що сама назва походить з Дрогобича та винайдена саме тут пів століття тому. Тож виникла ідея нагадати усім про її походження, розповісти про справжні оригінальні рецепти. Назва “Заковбасимо” є молодіжною, але її розуміють всі. Це весело та позитивно. Все що робиться з позитивом має більше шансів на успіх”, – каже Олег Білий.
У програмі заходу:
- Історія створення дрогобицької ковбаси;
- Приготування дрогобицьких ковбас.
На гостей свята чекають цікаві розіграші та драйвова музика.
6 липня, субота, 16:00 година.
Локація: ресторан “Сіль”, вул. Івана Мазепи, 1.
Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/FqrCSeHbqQdJgK8z6
Участь у заході є безкоштовною, а за частування ковбами доведеться внести символічну плату.
Заповнивши реєстраційну форму, ви автоматично стаєте учасником розіграшу.