Левко Скоп – переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2018» (ВІДЕО)

16 квітня 2019 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2018».

Національна експертна комісія, оргкомітет та Наглядова рада Національного конкурсу «Благодійна Україна визначили найкращих благодійників, волонтерів, благодійні організації та практики 2018 року. Серед учасників конкурсу «Благодійної України-2018» – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації, тощо з усіх куточків України та світу.

Серед переможців у номінації “народний благодійник” дрогобичанин, український мистецтвознавець, художник-реставратор, іконописець Левко Скоп.

Фото: Сергія Малярчука

Левко Скоп вже не один рік є активним волонтером української Армії. На його рахунку сотні благодійних акцій, намальованих ікон, кошти від продажу яких, були скеровані українським військовим.

Редакція “Варто” щиро вітає Левка Скопа з такою заслуженою відзнакою.

Нагородження у відео Сергія Малярчука:

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні.

Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а у форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року. 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top